Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Dom är så vansinnigt enkla att göra och smakar som himmelriket. Flera av er har senaste tiden gjort dom här snickersbitarna som jag postat recept på tidigare
Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Fukta dina händer lätt för att släta ut degens ovansida, det ger ett snyggare resultat. Ett mellanting mellan bakverk och matbröd är det luftigt, lätt, mjukt och onyttigt
Enligt många av de andra fooled porkrecept jag läst så kör folk helt enkelt bara en snabbsås/marinad till som de gör med typ olja/ketchup och lite kryddor som får koka ihop tillsammans med porken i ugnen när den grillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.