Isabella är tillbaka på förskolan, så hon har längtat. Ja, då var "vardagen" igång igen. -) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilket vi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sina kompisar ändå
Lägg tillbaka degen i bunken och täck bunken med ett lock, en kökshandduk eller plastfolie. Jag hade tänkt att baka en annan sorts limpor, men jag hade bara en liten skvätt rågsikt så det fick bli dessa hitta på limpor istället
Och i så fall meddelar jag härmed hela världen att det är dags för mig att hitta ett nytt jobb. Nogen gange stopper tilværelsen op og man er lige pludselig smidt tilbage til start
I onsdags kunde du läsa den första delen i min serie på ämnet om att hitta sin optimala kost. Alla svar kommer i nästa del i min serie om att hitta just sin egen optimala kost och att våga lyssna till sin kropp
Just nu känns det så jäkla gött att vara tillbaka i vardagen igen. Det är lugnare på jobbet och man känner att krafterna är påväg tillbaka efter en månad i full fart
Kvällens middag tog oss tillbaka till det ljuva (. ) 70-talet. Det blev Flygande Jakob med ris eller couscous, jag valde det senare, samt en fräsch sallad
Det blev en lite längre paus än jag hade tänkt mig för bloggen men nu är jag tillbaka och har dessutom hunnit med att bli mamma under tiden till en liten bebistjej som har fått namnet Felicia och är världens sötaste =) Hon skulle egentligen ha kommit i början av maj men hon hade lite bråttom ut och kom redan i början av april men klarade sig bra från början och har inte behövt någon hjälp med andning/värme
Oups. Det blev ett långt, oplanerat uppehåll i mitt bloggande. Det beror inte på avsaknad inspiration eller att jag avstått från bak och matlagning som väl förtjänar att dokumenteras här i min blogg, utan på att jag befunnit mig på resande fot de senaste veckorna, och bristande internetkontakt har varit mer regel än undantag
Känns som att det var en evighet sedan jag skrev här i bloggen sist, men nu känner jag att jag äntligen har tid att börja skriva och bjuda på nya spännande recept
Ambitionsnivån är alltid hög, men jag har alltid svårt att komma igång med bloggandet efter årsskiftet, det är så mycket annat som ligger och väntar, veckorna går och plötsligt har halva februari gått, men nu är jag tillbaka igen med åsikter, recept och dryckestips, vi börjar med grova knäckebröd som är passar utmärkt med en mogen brieost och lite fikonmarmelad
Idag så har både sonen och dottern börjat skolan igen. I morse när jag for på jobbet så va det två ganska så glada barn som stack iväg till skolan (nästan i alla fall)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.