Hjortfilé med rotsellericrème och spenat
mittbakeri
mittbakeri
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 enbär 1 tsk torkad timjan
  • 1/2 tsk hel svartpeppar
  • 500 g hjortfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk smör
  • 1/2 msk konc viltfond
  • 2 dl vatten
  • Rotsellericrème
  • 500 g rotselleri
  • 3/4 dl crème fraiche
  • salt och peppar
  • Spenat
  • 2 påsar babyspenat ( 65 g)
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1/2 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.