Hjortytterfilé med duchessepotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kött800 g hjortytterfilé (och smör till stekning) rapsolja 1 msk salt 1 tsk svartpeppar 50 g smör 2-4 enbär, krossade
  • Duchessepotatis1 kg mjölig potatis 50 g smör 2 äggulor 2 tsk salt 1 tsk vitpeppar
  • Sås1 schalottenlök, finhackad 0,5 kruka färsk timjan, hackad 25 g smör 2 dl rött vin 2 dl vatten 2 msk viltfond stekskyn från köttet (ta ur enbären) 2 dl grädde
  • Svamp500 g skogschampinjoner 50 g smör 2 krm salt 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.