Hm. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Hm, undra vad vi ska äta då. Nästan så jag skäms, vildsvinsrecept IGEN. Men jag har ju redan erkänt att jag för tillfället snöat in på rabarber och vildsvinskött
Gör så här. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Bryn dem i smör i en stor gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök och buljongtärning
3 portioner 1 paket bacon 1 gul lök broccoli, hm ca 200 g kanske. Dagens hittepåmat. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.