Idén fick jag när vi arbetskamrater var ute på Afterwork på Östersunds pastaställe. Bred över färskost, ricotta eller fetast kvarg och riv även över vitlök så det blir jämt fördelat på plattan
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen. Alla har de vackra blommande tallrikar med mycket fokus på nordiska kryddor och lokala ingredienser
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.