Honey mustard salmon och bakade rödbetor med citron och dragon
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsstekt lax med honung och senap
  • 500 - 600 g laxfilé
  • 3/4 - 1 tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk honung
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 2 msk saft av färskpressad citron
  • Lite matfett till att smörja formen med
  • Bakade rödbetor med citron och dragon
  • ½ msk rapsolja
  • 1 kg färska rödbetor
  • 8 - 10 oskalade hela vitlöksklyftor
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 ½ - 2 msk mjukt smör
  • 1 tsk finrivet citronskal
  • 1 tsk torkad dragon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.