Förutom i den här rätten använder jag den till dressing tillsammans med olivolja, honungoch italiensk salladskrydda, och den dressingen använder jag till ALLT
Låt svalna och tryck in smöret under skinnet på kycklingen och krydda försiktigt med salt. Bryn smöret på spisen, när smöret har skiftat färg till gyllenbrunt och du känner en nötaktig doft som påminner om kola är smöret klart
Smält smöretoch blanda det med saltet, paprikapulvret, gurkmejan, örterna och svartpepparn. Just denna smarriga variant, smaksatt medörtsmör, hittade jag på ica
Mosa bananen med en gaffel och blanda ihop medmandelsmör, ägg och havregryn. Scrolla ner för recept och missa inte länkarna till mina andra ugnsbakade grötvarianter längst ner inlägget ♥
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.