Ingredients for 12 servings onion, chopped 10 cloves garlic, peeled ¼ cup apple cider vinegar ¼ cup stone ground mustard 1 cup orange juice 10 whole cloves 10 lb picnic ham, cured ½ cup honey ½ cup dijon mustard 1 tablespoon worcestershire sauce 1 cup brown sugar
Chèvregratinerade Rödbetor med Honung & Pinjenötter. Bland annat ugnrostad potatis med vitlök, olivolja och rosmarin, rårakor med bacon och rårörda lingon, potatissallad med ruccola, fetaost och körsbärstomater och så denna
Jag börjar sakta men säkert ta mig tillbaka till "Sverige-rutinerna" med matlagning, bloggjobb, träning och "flertimmars-fika" med mina kompisar, vilket jag trivs med än så länge (hehe trots att vädret är lite tråkigt
Som perfekt fredagsmysmat eller söndagsmiddag en lite murrig vinterkväll (ja för det är faktiskt vinter nu även om det är barmark utanför mitt köksfönster) är senapspanerade sojafiléer med saltrostad potatis och en senaps- & honungsås
Brush the honey sauce on both sides of the pork belly. Turn over and brush the honey water again. Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge. Prepare a small bowl to mix the 1 tablespoon honeywith 1 tablespoon of marinating sauce. Honey water for brushing (1 tablespoon honey + 1 tablespoon marinating sauce). 1 tablespoon honey
Jag kan säga att jag älska den här tarts väldigt mycket, de är en fint kombination av mördeg som fylla med Pistachio Frangipane, spritsa med Crème Honey Chantilly och toppa med färska hallon Umm…
Jag vet inte om det är kylan, mörkret eller den totala hatstämningen det senaste som orsakat det, men jag har verkligen varit så otroligt produktiv med jobb och skola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.