Idag blir det ett recept på något som är jättelätt att göra och så gott. Passar perfekt som tillbehörtill alla former av kötträtter, men speciellt till pulled pork
Jag har vilat i soffan o sett skidåkning och alpint på tv, jag har förberett morgondagens festmiddag, jobbat lite och röjt lite i ett förråd, jag har haft trevligt spontan-fika-besök och jag har hunnit ta bort lite tomtar
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Denna sallad är inte bara god som en förrätt utan passar även fint till en grillad bit kött eller fisk
Låt spenaten tina i ett durkslag. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Jag älskar purjolök och att smaksätta den med lite citron eller vitvinsvinäger är grymt gott och ett suveränt tillbehörtill både kött och fisk
Överst lägger du på ett par sparristoppar. -) Om du köper kyld smördeg i ett enda större ark, dela upp i lagom stora fyrkanter som är tillräckligt stora för att gå upp lite över kanten på de formar du använder
ett par kvistar färsk timjan. Patrik lyckades få köttet riktigt mört och en god kolsmak från grillen Såsens grund kommer från en marinad som kan användas tillfläskkött
Kronärtskocksröra - ett gott tillbehörtill det mesta. Likaså är det om du letar recept på något gott att servera till det grillade - mycket baseras på creme fraiche och andra produkter av komjölk
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.