Eller chili. 4 färska Hot Lemon. Koka upp allt i en kastrull eller teflontraktörpanna med lock och låt småputtra på låg värme under lock till rätt konsistens, nästan 1 timme
Add the beans (without water), grate the parsnips over the whole thing o spice of with extra chili (for extra heat, can be skipped if you do not like hot food) salt, cayenne pepper and turmeric
This post was originally uploaded by Tyra in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN Some like it hot. Jag gillar verkligen het mat, tänk vad gott med en vällagad Chili con Carne med lite drag i som man säger eller en god söt/stark Thaisallad med räkor eller biff oj så gott
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Chili con carne satt finemang efter all julmat. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Blir det över så är chilin ännu godare dagen efter. (chilipeppar). Hacka lök och vitlök samt chilin. ) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.