Vem har lust att provsmaka Allerums Prästost som är lagrad i 18 månader. Så om du är en av dem som vill ta chansen att få provsmaka Allerums Prästost 18 månader så ska du absolut lämna en liten kommentar i detta inlägg. Ostlängd med skinka och purjolök (klicka på bilden så kommer du till receptet) 18 m
Smaka av med salt och peppar. Servera som varmrätt med risotto eller som förrätt med bara lite citron. 1 kg kräftor 200 g Allerum Herrgård200 g champinjoner 2 dl Vispgrädde 2 klyftor vitlök 1 citron 50 g persilja saltpeppar
Rulla ihop filéerna och lägg dem med skarven nedåt i en ugnssäker form. Allerum Herrgård. Kontrollera med en kniv att fiskköttet är vitt och fast, då är det klart
Har man tur bor man granne med en Sambucus Nigra. Kan hända att de håller veckan ut men det fina med att göra det nu i dagarna är att då har man saften klar till midsommarafton
Pensla rödingen med olja och krydda med salt och peppar. Servera med citron och kokt potatis. Lägg fisken med skinnet upp och tillaga i ugnen på 100º, tills fisken är klar och skinnet lätt kan dras av. 1 dl Grevé , grovriven, Smakstyrka 6-9. 600 gram rödingfilé , med skinn
Stek under tiden den hackade löken i smör med lite socker. Smaka av med salt och peppar. Servera med en liten sked rom och fint skuren rödlök eller gräslök
Skär ett djupt snitt i filén och fyll den med oststavar. Allerum Herrgård. Bind ihop filén med bacon, men inte alltför hårt för då rinner osten ut när köttet steks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.