Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Se till att grytbitarna är väl putsade, inga hinnor och senor kvar. Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg
Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Jag gör många olika varianter på potatissallad under somrarna men den här klassiska med en vinägrett är nog godast ändå
Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Den här goda potatissalladen passar lika bra till färskpotatis som till vanlig. När min pappa fyllde år i slutet av maj åt vi potatissalladen tillsammans med de här goda korvarna
Den är heelt ljuvlig faktiskt. Ikväll hade jag ett litet "symöte" med några härliga tjejer. Då brukar vi sy lite (idag sydde jag i 2 knappar) och äta mycket
Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Fotot. Theres Lundén. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.