Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas. Väljer duatt värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Det värsta som kan hända är attdufår väldigt god varm smet till glassen =). Som du kan se på bilden nedan är den inte riktigt höjd och den höll heller inte vid detta stadie… Det är ju tyvärr så med bakning och temperatur, att det är alltid lite olika
Drickyoghurt gör du enkelt själv genom att skaka ihop hälften yoghurt och hälften mjölk i en flaska och sedan smaksätta med vaniljpulver, en skvätt saft, sylt, bärpuré
Du kan testa att den är klar genom att dra lite i ryggfenan, lossnar den lätt är fisken klar. Skär några snitt genom skinnet så går stekningen snabbare och fisken riskerar inte att bli torr
Jag brukar alltid göra en laddning när jag vill äta mer strikt, dels för att det är så praktiskt att ha i kylen, dels för att det är så gott och lätt att kombinera med olika typer av tillbehör
Toppa din gröt med det du tycker bäst om men låt det vara färgglatt. Mät upp ingredienserna i en kastrull och koka sedan gröten på svag värme tills den når den konsistens du önskar dig
Om du vill se hur proffsen gör det så kan du kolla på den här videon. Kirrin, Isi och Filo är tre riktiga hjältar och de gav mig både svar på tal och massor av bra tips på hur de tror att man kan göra vegomat godare och tillgängligare för fler kids som de själva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.