använd helst Opastöriserad mjölk om du får tag på det. Så här gör jag. Du behöver. vissa rykten gör gällande att dessa sysslor skulle ha med kärlek att göra
Nu ska jag visa hurdu enkelt gör din egen vassle. När man tillverkar yoghurt, kefir, ost eller någon annan fermenterad mjölkprodukt bildas en restprodukt som är flytande vassle
Orginalinlägget Hurdugör din egen Ghee hittar du på Hälsa som livsstil. Nedan hittar du instruktioner både för hurdu kan göra ghee i en kastrull och hurdu kan göra ghee i en crock-pot
Till fritering behöver man egentligen ingen dyr frityrmaskin. Men faktum är att exempelvis stekt potatis kan suga upp allt fett du tillsätter till pannan
Det går också bra att torka i ugnen, lägg ut strimlorna på grillgallret till spisen, låna grannens galler så får du två eller tre galler som du samtidigt kan stoppa in i ugnen, Men tänk då på att Grannen måste få smaka
Den är superenkel att göra och håller länge om du förvarar den lufttätt. Eftersom att kryddmixen innehåller rena kryddor så kan du använda den till vilket recept du vill och du behöver inte justera någon sockermängd, den fungerar också fint inom LCHF
Det enda du behöver har du garanterat hemma. Varför inte göra chips på jordärtskocka också. Squashchips Ingredienser 1 stor squash 1 msk dill 3 msk olivolja 2 msk vatten Havssalt och nymalen peppar Gör så här Skär squashen i tunna skivor på ett mandolinjärn eller med en kniv
Blanda i vattnet och arbeta ihop degen. Snickers Ingredienser 18 bitar Botten 150 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1–2 msk vatten Kolafyllning 225 g smör 1 ½ dl strösocker 1 ½ dl ljus sirap 1 ½ dl vispgrädde ½ dl kakao 1 tsk vaniljsocker 2 dl salta jordnötter Topping 150 g mjölkchoklad 1 dl vispgrädde 1 tsk smör, rumsvarmt Gör så här Botten. Kavla ut degen i en form, ca 21 x 21 cm
Du slipper smaktillsatser och du röker korven på riktigt. Det är inte svårt att göra korven själv. Blötlägg fjälstret Nysta upp fjälstret och lägg det i blöt i minst en timme innan du ska stoppa korven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.