Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Välj därför en typ av mjölk som du gillar som den är eller se till att du smaksätter ordentligt. Gör man den på rätt sätt blir chiagröten krämig och god men använder man till exempel en vattnig och tråkig mjölk kommer din chiagröt också att smaka tråkigt
Beror på hurdu vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Säsongen för potatis är i antågande men det är inte därför jag gör inlägg om potatisgratäng idag
Nu ska jag visa hurduenkeltgör din egen vassle. När man tillverkar yoghurt, kefir, ost eller någon annan fermenteradmjölkprodukt bildas enrestprodukt som är flytande vassle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.