Det här inlägget bygger på Evas fråga, så vi börjar med den . Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in fördet när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
Den sitter fast i slickepotten och detgår inte för sig. Jag har under årets lopp provat göra på olika sätt fördet verkar som det finns ett stort utbud av olika recept
Får du inte till en bra stekgrad på kycklingen så spelar det ingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då är rätten helt enkelt förstörd
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Nästa vecka hoppas jag att det blir helt snöfritt för då är det min och Mannens tur att hålla undan eventuell nederbörd från föreningensgård där folk behöver kunna ta sig fram
Hur smarrigt som helst och så många godsaker har jag inte ens ätit på ett helt år tror jag. Jag är ju ingen efterrättsmänniska egentligen, men det här kunde jag inte motstå eftersom bakning är en utamning för mig och något jag bara måste lära mig mer om
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.