Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. En gammal klassiker från 80- talet. Är det en rätt från 80-talet som jag verkligen diggar så är det avokado fylld med skagenröra
Häromdagen lagade jag till en av våra favoriter. Kyckling Satay. Ibland gör jag egen jordnötssås men jag har hittat en färdig sort ( Blue dragon) som är jättegod
Smaken blir detsamma hur ni än gör. Det verkar väl inte så klöddigt, eller hur. Vi har besökt mässan vid ett tillfälle, för två år sedan, så det ska bli intressant att se hur den ser ut i år när den tydligen ska vara ännu bättre
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
Dessutom har jag lagt till lite annat bra-och-ha som hur många teskedar det går på en matsked, vad ett ägg väger samt hur man konverterar cups till deciliter
Chiagröt har under några år nu varit ett populärt alternativ till mellanmål eller frukost för oss som äter “clean” raw food, vegan eller helt enkelt bara mjölkproteinfritt
Ps. Ser ni den färdiga limpan längst ut med frön mest på toppen. MIN. . Vi fick verkligen en intensivkurs häromkvällen i att baka bröd och pizza av bakgurun Maria Blohm och Electrolux
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.