Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. 1 Ingredienser ett halv paket bacon cirka ¼ blomkålshuvud 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttit fint i den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
Idag tipsade mamma om att jordgubbarna utanför ICA kostade 20 kr litern - mer ok än midsommarhelgens 59 kr - så jag åkte och köpte 15 liter för att göra sommarens sats av rårörda jordgubbar, skönt att ha det avklarat ifall resten av skörden regnar bort liksom
Såhär i sommartider är varenda mattidning fylld av grillat och det är självklart jättekul och ger mycket inspiration både hur du gör och med vilka råvaror
Mätta och glada drog vi vidare och kvällen fortsatte lika härligt som dagen hade börjat. En strålande sommardag men tid för familjen, hängandes nere vid bryggan, hemma på altanen, mat, fika, mys
Mannen bjöd på dessert men den får ett eget inlägg så fort jag har avkrävt exakt hur han gjorde för jag känner på mig att du gärna vill testa hans pärontartelette med kolasås och päronsorbet
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Och ibland så blir det bara pasta och halloumi = smidigt, snabbt och mättande. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar
Möjligtvis kan det vara något för Magnus Samuelsson eller Heidi Andersson)Om du tittar på degen under tiden kommer du att se att den förändras, den blir fluffigare, lite som närman vispar grädde
Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inteblir för mörka. Ett enkelt formbröd som bara behöver jäsa en gång, och endast ett halvt paket jäst behövs för två fina och höga bröd
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.