Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder medskratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar medskratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Antingen skulle man köra lastbil eller också skulle man gå runt med vit rock och bota människor. Men viljan att bota människor tycks finnas kvar, fast nu tror jag mer på mat och umgänge
) Hursom, eftersom jag skulle roa sällskapet inne i stan innan vi skulle åka hem till oss, fick dåvarande sambon uppgiften att göra gratängen, han hade ju varit med när jag gjort den flera ggr förut och han fick både skriftliga och muntliga anvisningar
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Koka nudlar enligt förpackningen. Misstänker att det blir fullt ös, bland alla kusinerna. Tillsätt broccolin och teiyakisåsen och vattnet, och låt woka ett par minuter till
Krydda kycklingfiléerna på båda sidorna med denna blandning. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Kladdkaka med lakrits LCHF. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Jag ger denna rätt högsta tänkbara betyg, och jag har ärligt talat lite svårt att beskriva hur fint purjon, vitlöken, grädden och sherryn förenar sig med räkorna och deras goda sälta
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.