Bentolåda eller Sashimi Kimchi donburi påYamatopå lördag. Trots att frysen är full med hönö- och rågsiktskakor, så ville jag testa ännu ett bikarbonatbröd
Ett mycket kräset barn. Om du tänker dig att du ska äta långt senare är det lämpligt att kyla ner alltsammans innan du blandar, ska du äta direkt gör det ingen skillnad
Gå fler gånger än enpå förättsbordet om du gillar mat. Okej, nu skallman inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Ju större och fler tårtor, desto fler pinnar behövs för att tårtorna ska hållas på plats. Jag tänkte visa lite snabbt hur jag gör mina våningstårtor för att få de stabila och så de inte ska sjunka ner i varandra
Men jag har inte alla chips i påsen längre och det snurrar och håller på alldeles för mycket där inne i skallen för att alls kunna bli klar och publicera ett sådant inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.