Hur gör du. Här ekar det tomt känner jag. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hurdet tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Hur mycket man än försöker, så ärdet så fruktansvärt svårt att låta bli att tycka om allt möjligt. mycket enkelt, man kan göra mycket gott därav och snabbt ärdet, precis så som nutidsmänniskan vill attdet skall vara
Men det skall intevara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta
Här kan du läsa om hur man tempererar choklad. Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Att äta så ärdet mest självklara som finns, men många av oss har ändå glömt hur…. Absolut, man kan inte äta hur många kalorier som helst, men du kan äta väldigt många fler kalorier utan att gå upp i vikt om kalorierna du äter är av rätt sort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.