Min äts upp väldigt snabbt så kan inte ge några råd om hur länge det håller. Det är inte alls svårt. Sedan läggs det i olja med vitlök och kanske chili
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Denna älskade och hatade rätt som finns i nära nog alla svenska hem vågar jag påstå. Carl-johan Hagman numera hög chef inom Stena koncernen åkte under sin tid som MD för Eukor flera mil med familjen för att få svensk falukorv och besöka båtarna i Inchon
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.