Och glöm inte stövlarna förjagett par riktigt bra vattenpölar vi kan hoppa i. -) Idag i höstrusketbjuderjag på grova rågkakor, fördet passar så bra till en kopp medvarmtte
Jagpassade på att testa att göra enägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigaremenråkade snubbla överinnehosTräningsglädjetidigare idag och då kände att jagvartvungen att testa
dessavisade sig varaliteknepigare att få tag i men till slut lyckadesjagtjata till mig ettrejältmärgbenhos min lokala matvaruhandel som ävenharegetstyckeri, detenda i vår stad
Denna lilla delikatess som förmodligenvar bland detförstajag någonsin bakade själv. Namnet är ju omdiskuterat och vissa kan intemed att kalla denförvaddetegentligen är utan måste göra sig till och beställaenN**erboll
Jagförvarar mina kakor i ettsvalt och torrt skafferi. Detskullevara i så fall om du förvarar kakorna i frysen, så ät dem något halvfrusna, tinar du upp demhelt blir de på tok för mjuka enligt mig
Menvad tusan, nu har vi ju passeratnyåret snart är det väl vår igen. Vatten, soja, vitpeppar. Lägg köttbullarna vartefter du rullar dem på ettskärbräde som du sköljt med kallt vatten så fastnar deinte när de ska lyftas ner i pannan
Jagharförsökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ettstenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligtenbekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tagervad man haver
Vi fick enlektion i att koka tryffelmed olika sötningvarianter och jag ska faktiskt prova på alla trehemma i mitt kök nästa gång jag ska försöka göra tryffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.