Redan tisdag kväll, dagarna går ju så himla fort. Skoj, snart helg igen. Helgerna här hemma, eller söndagen iaf, starta ofta med nybakat bröd till frukost och jag tänkte publicera ett nytt recept på snabb-bakade frallor
Nu är det helg igen och idag har vivarit på invigningen av grillmässani Kungsträdgården som vi var inbjudnatill och det var roligt även fast det ösregnade
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationentill de här bullarna med samma fyllning som iphiladelphiabullarna
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Ingredienser. Instruktioner. Vispa ägg och sötströ riktigtfluffigt. Det tar tid, så ha tålamod. Blanda ihop mandel mjöl, kokos mjöl, bakpulver, salt, vaniljpulver och kakao i en bunke
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigttidskrävande och pillrigt så det är intealltidtidenfinns att fixa med sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.