Smakrikt, sprött, salt och beroendeframkallande. En favorit som harseglat upp, intebara hos migutan hos många, är det otroligtgodanyttiga och oftaglutenfria fröknäcket
-) Ett perfekt sätt attanvända det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är attsmälta ner rubbeti grädde och crème fraichei en härlig sås tillpasta
Kylan slog tillriktigtordentligen här i helgen. då blir det toppen. så det vänder snabbt. Med en härlig soluppgång framförsig kunde det knappastbli en vackrare morgon
Låt gärna smeten stå och dranågratimmar eller över natt så blirnäringsämnena mer lättillgängliga, men om du har bråttom så funkar det attbaralåta den stå och gottatillsig någon timme
Häll vätskan över och rör tills den har lösts sig Häll isirap, salt och fiberhusk och rör om lite. Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på derasfacebook-sida
RelatedPostsErbjudande om HasbeenskorTjänaextrapengar och jobbahemifrån -få någratusenlappar överEn riktighälsodagDesenzano street market , Chillnorway el medanoshirtTine K väggkorgAtthatonåring…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.