Det finnsvissa rätter som jag aldrig tröttnar på. Men jag är dock rätt kräsen, pastan måste vara al denne, det ska vara rikligt med parmesanost och såsen måste vara krämig och len
Det här är en av våra topp fem vanligastemiddagar hemma. Lilltjejen och Sarah äter den vanligtvis med kyckling, men det fungerar precislika bra med quorn, vad Sarah än må hävda
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos migi massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag BacardiPineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Maj månad råvara i samarbete Robertson loves Sweden är löjrom. Löjrom är något av det bästa jag vet, och det gjorde att uppgiften att skapa ett recept till en början kändes aningen svår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.