Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna i Thelins skyltfönster…
Den här gjorde vi i söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå vill sprida den vidare
Vad gör en vegetarian som råkar få ett kilo pitepaltmix* i sin hand. Vegetarisk pitepalt såklart. Pitepalt som oftast är gjort på potatis och mjöl stoppar man främst med rimmat fläsk, så det är ju helt uteslutet för min del
Finns inget tristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignon med att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynes fina biten döljer en hemskt trist bit, felstyckad så trist
Åh, är så glad att Icas Billiga veckan recept är tillbaka igen efter sommaruppehållet. Ikväll provade vi Icas Pasta med broccoli och paprikakräm, till det stekte vi bacon - jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.