Idag blir det ett lite annorlunda inlägg i min blogg. Jag ska bjuda lite påmig själv. Jag fick tidigt lära mig hemifrån att blir man erbjuden arbete då tar man det
Idag blir det Hamburgare på högrev och Potatisterriner. Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden
Veckan som gick har varit rent obeskrivligt tung, och nu måste jag försöka skrapa ihop mig och göra det jag trots allt tycker väldigt mycket om att göra, nämligen blogga
Idag lagade jag kyckling med fetaost till middag. Jag tycker det är ett passande namn, med tanke på den röra, eller snarare, det smärre kaos det blir när jag lagar mat
Jaghar skrivit om den förr migjag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Vid det här senaste baket hittade jag vit och mörk choklad, jordnötter, mandel och marshmallows. Det är lite tidigt för julbaket än så länge och bilder på bloggare som gjort Rocky Road är knappast unikt, men strunt i det, gott och enkelt är det
Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jaghar vant mig. Men så har det ju blivit några koppar äkta Grekiskt kaffe på ett Kafenion ett antal gånger också
Inte så ofta jaghar serverat det här på bloggen. Å andra sidan har vi "hunnit" med att prata och planera en sjuhelsikes massa och det känns så himla bra, så inget ont som inte har något gott med sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.