Anisbröd kallas de för det mesta, men ibland kallas de för Pitepojkar eller som hos oss, Anisgrisar. Ta upp degen på bakbordet och kavla ut, ca 8-9 mm tjock
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Detta bakverk, som tagit oss med storm. Det bakas macarones som bara sjutton i de svenska hemmen. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Forma ovala "korvar" och trä genom ett spett. åh det är lillgrabben som insjuknat. Då är det tur att jag redan igår förberedde dagens lunch, som blir kebebspett med rotfrukspytt åh fetaoströra
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu försöker jag att använda ingredienserna som jag har hemma, så det enda jag behövde köpa var skinksteksbitar
Idag har detvarit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde
Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar det som, så varför inte. Vi funderar på om det inte är så att vi lika gärna kan sälja/skänka våra kokböcker och göra plats för andra böcker i vår bokhylla
Lägg löken och kålen i en varm stor panna eller wok, rör om och låt allt bli varmtigen, tillsätt nudlarna och några droppar sesamolja och/eller rapsolja
Det är nämligen inte alltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.