Just dennavariant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Maken tyckte till och med att det varden godaste pastasallad han någonsin ätit. Den här supergoda pastasalladen snodde jag ihop för att ta med som matsäck när vi åkte på en utflykt häromsistens
Vi hade Kristofers föräldrar över på middag i lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu försöker jag att använda ingredienserna som jag har hemma, så det enda jag behövde köpa var skinksteksbitar
Idag är det tio år sen jag höll min pappa i handen för sista gången, tio år sen jag fick viska en sista gång hur mycket jag älskar honom, tio år av saknad
Den perfekta semlan, hur svårt kan det vara. Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Vispa ner denvarmamjölken i äggsmeten. Stickan ska vara torr. Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till
Det går inte annat än att gilla denna årstid skarpt. Sensommar och tidig höst när det är skördetider för fina grönsaker, man kan ta för sig av skogens härliga bär och svamp…ja det finns mycket att njuta av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.