Smält smöret i en skål i micron på full effekt i 1-2 min. Grädda i microvågsugn ca 700 Watt i 6-8 min. Vispa ihop ägg och socker med elvisp till blandningen blir pösig
Share this. Härom dagen gjorde vi haxe. Det skiter vi i i dag. I ugnen (135 grader). Koka i 2,5 timme. Efter 2,5 timme. Stoppa in i ugnen i 135 graders värme och låt stå i 2,5 timme. Sista 10-15 minuterna brallar du på ugnen i säg 250 graders värme
Öppnar 10 och stänger 15. Hej du. Låt mig presentera höstens sallad som jag missbrukar. Du behöver inte vara mästerkock och inhandla tusen ingredienser för att lyckas
Välj ytterfilé eller utskuren biff till rätten. Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISKBIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor. Låt rätten sjuda sakta under lock ca 15 minuter. Ca 15 minuter att förberedaCa 15 minuter att efterstekaBilligare. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags. 500 g benfritt nötkött av innanlår
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. 4 - 6 portioner. 500 g blandfärs. 2 krm vit- eller svartpeppar. ca 150 g god ost i skivor. Till 2 - 3 portioner. Till 8 - 10 portioner. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad. 45 - 55 minuter att ugnssteka. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagda rödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja. Från Nya Mästerkocken 1984 4 - 6 portioner. 500 g blandfärs. 2 krm vit- eller svartpeppar. ca 150 g god ost i skivor
TweetE-postSkriv utGillaGilla Laddar. När den svalt är det dags för glasyren. 1,5 dl. 150 gr. 1,5 dl. Sätt ugnen på 175C och klä en långpanna med bakplåtspapper. Grädda nederst i ugnen i 15 minuter. 1,5 dl kallt vatten. 150 gr smör. 1,5 dl strösocker
Man tar en bit och kastar upp den på väggen - sitter den kvar är den klar. Gör den gärna dagen innan och värm den utan att låta den koka strax innan den ska serveras
DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken. Stek fisken i ugn, 175 grader, 30 - 40 minuter beroende på filéernas tjocklek. Ca 10 minuter att förbereda30 - 40 minuter i ugnenVariation. Strax innan rätten är färdig kan du strö över ca 50 g flagad mandel. Låt spadet koka 15 - 30 minuter. Från Nya Mästerkocken 1985 4 portioner. 175 grader. 30 - 40 minuter. 30 - 40 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.