Jag beställde lite grejer från Iherb i söndags och idag kom de, riktigt snabb leverans. Jag beställde lite grejer från Iherb i söndags och idag kom de, riktigt snabb leverans
Jag beställer båda från iHerb, som jag ofta beställer från, dels för att de är snabba med leveranser, dels för att frakten är jättebillig om man jämför med andra sidor på nätet
Jag beställer, som de flesta kanske sett, ofta från iherb. Anledningen till att jag beställer från iherb är att de har en massa roliga produkter som man annars bara kan köpa i USA, det har billig frakt och de är snabba med leveranserna
Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Men finner jästen i form av flingor, gult pulver eller som pulver i tablettform och finns oftast i hälsokostaffärer men även i välsorterade matbutiker (eller på Iherb)
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar i iPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgick till iPhone efter det iaf
Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp in i bilden
Vintern är ju här i många olika skepnader med blåst, regn, några ynka minusgrader, glashala vägar o däremellan skiner solen och det droppar från stuprören… Södra Sverige ja… Ge mig en riktig vinter istället
Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.