Vänd köttet någongång och se till att det inte blir för torrt då pyttsar lite vatten i bara. Själva namnet låter väl inte så gott dragen gris men det kommer att bli smarrigt
Recept och bild lånad från coop. seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta
Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Det mesta blir faktiskt gott. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Jag hittade receptet hos Matplatsen för ett tag sedan och det var verkligen så gott som hon sa. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Jag så långt att det tog hela dagen. PulledPork har jag tänkt att göra länge. Även detta ett framdelskött från lilla grisen men såg ut att vara lite mindre insprängt fett
Efter två timmar ta ut köttet och ös det ordentligt med vätskan. Pulledpork. Du kan använda lite i en barbecuesås och för att smaksätta det färdiga köttet ytterligare
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så detblir otroligt mört att man bara drar isär det
Vänd köttet nån gång och se till att det inte blir för torrt. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker detblir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Ju lägre temperatur, ju längre tid tar det men ju godare blirdet också. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.