Blanda sedan ner det i degvätskan. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Koka upp vetekross och en tredjedel av vattnet och låt sjuda i 10 minuter. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning. Ta formarna direkt från kylen och grädda dem i nedre delen av ugnen, två åt gången i 45 min
Vi börjar veckan med ett ekonomiskt inslag. Bra med tanke på hur stressigt det kan vara ibland. Men det jag har gjort mest utav all paprika jag köpte, i alla fall i ett svep, var att frysa indet, fint tärnat
Allt detinnehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
De tre nyss uppräknade har väl varit någorlunda okej men inget jag orkat med i längden. )Ingredienser. Sedan jag började med LCHF har det svåraste varit att avstå från brödet (om jag undantar mjölken förstås)
Jo då, detfinnsminsann de som redan tjuvstartat medsillinläggningarna. Citronsill Ättarpssill Brantevikssill Rabarbersill WasabisillHur är detmed er, gillar ni sill
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Det är inte lätt, vissa perioder fungerar bra, medan andra är skit rent ut sagt. nå ja, jag har fått reumatisk värk och kämpar på med att prova ut fungerande medicin och vänja mig vid en ny livsstil
Återkommer imorgon med vad det blev för smarrigt som vi blev bjudna på. Servera med sallad och ev. Hälften av familjen är färdigklädd, och jag tänkte göra ett litet inlägginnan vi ska bort till några vänner på lite god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.