Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur. 500-600 g fläskfilé
Idag blev det en lite lyxigare måltid, iallafall för oss=) Inbakad fläskfile fylld med kalkon &lök. Till detta hade vi kokt potatis , sallad och vanlig hederlig brunsås=) Så gott
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitan till pensling 1 st lök - finriven 1 st knivsudd riven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0
Igår blev det en svensk grillklassiker nämligen fläskfilén som hamnade på menyn. Helgrillad fläskfilé. Putsa fläskfilén genom att ta bort senor som ligger på ytan, undvik dock att skära bort fettet som sitter på ytan då det hjälper till att göra fläskfilén saftigare
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. 600 g fläskfilé , putsad. Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter. frp Delizie Prosciutto di Parma 70 g 600 g fläskfilé , putsad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.