Den här indiskagrytan kan kännas komplicerad och avskräckande på grund av alla ingredienser men den är inte särskilt komplicerad att tillaga och jag lovar att det är helt klart värt besväret, för det färdiga resultatet är sååå oemotståndligt
Mixa cashewnötterna intensivt så att de blir mycket finfördelade, gärna som en pasta. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1. Forma till bollar stora som golfbollar och kavla ut dessa mycket tunt, ca 2 mm
Man fräser saffran och vitlök tillsammans och släpper lös aromerna, sedan kokar man riset tillsammans med hälften av vattnet som man ska ha och en burk passerade tomater
Eftersom jag är mera NoCarb än carnivore så tillåter jag även kokos i min mat. De kan inte fly eller fäktas som djur kan utan får ha andra försvarsmekanismer - det är själva grundtanken i carnivore
Det blev inte alls så chili-hot som jag trott, utan istället en ganska mild gryta. Tyvärr inte så snygg, eftersom linserna geggar till sig när de kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.