Är ni skeptiska inför körveln i rätten, eller kanske mest osäker på smaken, så kan jag berätta att den har enliten lakritssmak och passar utmärkt medkycklingen och baconet
Den är verkligenen av mina favoriter som jag har skapat själv. Hemma i våran kyl så har det legat/ligger lite skalade apelsiner som vi har bara användt skalet på som egentligen har legat lite för tok för länge så den jag to hade blivit lite torr och tråkig i köttet
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar. Serverad med potatis och gräddsås och tillbehör går den alltid hem, dessutom är den lättlagad eftersom maten sköter sig själv i ugnen under den timme det tar innan det hela är klart
Vispa fudgen tjock och krämig meden elvisp. Med ett ständigt rogivande skvalpande. Under vår lilla Skåneresa passade jag på att köpa en av mina absoluta favorit godisar
Tipsa mig gärna om recept medrenskav - här är jag novis så tack på förhand. Blanda ner hackad persilja och servera - med dillfritters, kokt potatis eller pasta
Vi brukar äta biffarna med gyroskryddad bulgur, salladsost (typ fetaost), stark ajvar och tzaziki med dill menden här gången bytte vi ut bulgurn mot ugnsstekt gyroskryddad färskpotatis
Sébastien beskriver tydligt ingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar också om hur viktigt det är att ett bröd får TID att jäsa och därmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får meden jäsningsprocess på baka några timmar
Nu blev det enfavorit i repris. Hoppas att ni har haft en underbar sommar, med massa glass och värme. Om en vecka är det dags för skolstart och jag är så taggad
Man behöver alltså inte servera denmed några tillbehör som vispad grädde eller något. Precis före servering, garnera med t ex stjärnanis och silverkulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.