Är helt uppenbart inne i en hardcore scones-period just nu och bakar scones mest varenda lediga dag. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Seminariet handlade om måltidspedagogik där två eldsjälar, Susanne Thorén och Hanna Sepp, bakom företaget ”Läromat” föreläste och berättade om hur man kan arbeta för att få förskole- och skolbarn in i köket samt hur all personal ute på förskolor och skolor kan samarbeta för att få en lustfylld och lärorik samvaro kring matsituationerna
Det jag gillar allra mest med vinet i dagsläget är det runda anslag som på intet sätt är sött utan bara fruktrikt och inställsamt samtidigt som hela uttrycket har en tyngd som lovar gott införframtiden
Enligt en hastigt passerad löpsedelstrender kan man tydligen behålla den ungdomliga fräshören med vin, om inte så kan man kanske förtränga ett och annat bekymmer
Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag igår, vilken uppvaktning - inte illa. Faktiskt vårt första besök där, om man inte räknar de gånger det hämtats sushi därifrån, dock bara till mej eftersom Håkan inte alls är någon fantast av det
Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inte blir för mörka. Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk
v=wpcom-no-pv&x_noads=adblock&baba="+Math. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.