Ingefärstårta med lingongrädde
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g smör eller margarin
  • 1 3/4 dl socker
  • 4 ägg
  • 2-3 msk riven färsk ingefära
  • rivet skal av 1/2 citron
  • saft av 1 citron
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 äggulor
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 2 msk socker
  • 2 msk majsenamjöl
  • 1/2 dl finhackad syltad ingefära
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl lingonsylt
  • 3 dl vispgrädde
  • lingonsaft och lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.