Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Blanda vatten och olja och häll sedan över sakta i bunken samtidigt som du kramar müsliblandningen med händerna så att det blir lite klumpar
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Att göra hemgjord müsli är både enkelt och billigt. Variera precis som du vill med olika gryn och nötter, och vill man ha i russin eller annan torkad frukt tillsätter man det när müslin svalnat
Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör och curry till den fått fin färg. Salta och peppra. Skala och hacka lök och vitlök och kärna ur och dela paprikorna i små bitar
Hemmagjord müsli är både billigare, nyttigare och framförallt godare än köpemüsli. Detta är ett enkelt basrecept på müsli som jag brukar använda mig utav
Sätt ugnen på ca 200-225 grader. Lägg ett bakplåtspapper i långpannan. Hacka (för hand eller med beredare) mandel, hasselnötter och cashewnötter grovt och häll i en stor och vid skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.