Jag har ingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Vi har bara ett frysfack och det finns ingen chans att få in behållaren dit. Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
-) Det mest exotiska jag hittar i samlingen är typ Risi e bisi och polska lådor av olika slag. Jag var lite tveksam men tyckte att smakerna i receptet borde funka ihop, och det gjorde de faktiskt
Okej de blev inte lika rena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis. Men den här desserten är min skapelse och svängs ihop nästan lika snabbt som du säger gräddtårta
Vinnaren var redan given i fredagskväll. Blanda samman fyllningen. Klart det tar lite tid, men när gästerna kommer är det framdukat och klart, och man slipper stå så mycket i köket
Experimenterar ihop något gott och ser om Amelie från Montmartre för tvåhundrade gången. Jag övervägde att kila till affären och köpa Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie, man blir ju sugen på glass när det äntligen är lite varmt, men kom sedan på att jag ju kan skapa något liknande själv
Köttfärs1 påse tacokryddaSvartpeppar1 liten lök finhackad3 vitlöksklyftor, pressade 1 rulle smördegRiven ost1 burk cremé fraicheca 1 msk paprikakrydda och ca 1 msk chilikrydda4 matskedar smält cheddar från Tex Mex Santa Maria Rulla ut smördegen i formen och forma den så att den täcker hela pajformen och nagga med en gaffel
Blanda de torra ingredienserna i en skål och rör ner chokladblandningen. Jag har tjatat om den här kakan förut, men jag lovar att den är värd att testa
för att se om kryddningen är bra. Goda men magra & saftiga köttbullar. Jag var lite rädd att köttbullar på nötfärs 5% skulle bli torra men det blev de verkligen inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.