Jag har ingenimin närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrigvinnabiljettervia Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem
Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskttillviss del efter att jag igårtittadeigenombloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute ibutikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparnatill en riktigtklassisk jordgubbstårta
Hörrni, det är snart semmel-dagen. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
)Då socker och ägg vispatsvitt och luftigt, siktar du succesivt ned mjölblandningeni smeten, medan du med ena handen försiktigt vänder smeten samman, och för inmjölblandningeni smeten – akta så luften ej går ur
Det är alltidlika spännande att ta en titt på bloggens statistiki slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsreceptilistan, det beror förmodligen på att jag ofta delar minabakningsreceptibakningsgrupper på facebook
Häll i de krossade tomaterna, buljongtärningen och vattnet. Twitter. En ny vecka är kommen och batterierna har varit på laddning hela helgen när min mamma varit på besök
Strax läggdags för minstingenifamiljen, just nu sitter han framför en tecknad filmi vår säng. Några av årets julgodis, en pralin med mörk choklad och pistagenötter
Årets näst sista dag och jag blirlitesentimental när jag tänker tillbaka på året som gått. Det har varit ett händelserikt år som gått både upp och ner men när jag ser tillbaka på detta år så måste jag säga att det är ett av de roligaste åren jag haft på länge
De senaste veckorna har viätit den här snabba maträtten flera gånger. Receptet är plagierat från Arla, dock med vissa självklara förbättringar som till exempel en ökning av mängden GRÄDDE
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.