Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Idag kommer det som vanligt ett recept, det blev en Kreolsk gryta stark men väldigt god
Dagens middag idag vart bland annat rotfruktsgratäng, men en improviserad sådan. Klarar jag av att gå upp i bra tid, fixar min morgonträning och sen blir klar - så kan man ju liksom passa tiden i stan
Riv osten, grovt eller fint spelar ingen roll. Funderade på om jag inte skulle göra recept efter vad priserna är i matbutiken, så idag får det bli schnitzel inköpt till ett bra pris
Idag blir det fisk på grillen, precis som det var förra lördagen men det är så gott. Idag har det varit bad från klockan 9,30 till 15,00 oavbrutet i vattnet med massor av grejor som vi har dragit med oss, det får nog snart bli en liten kärra att dra alla prylarna med
Jag har ingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Jag brukar som bekant långlaga det just för att det är så enkelt och att för att fettet långsamt tränger ut ur köttet under tillagningen vilket ger en bra ”sås” som inte kräver några mejerier eller andra vätskor
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.