Degen ska vara en aningens kladdig. (under tiden denna kaka gräddas i stekpannan är det bra att kavla ut nästa boll/kaka, så du får en jämn rytm med utkavlingen och gräddningen)
Traditionell ischoklad. Ingredienser. 400 g mörk choklad. 200 g kokosolja. Gör så här. Smält choklad och kokosolja på låg värme tills det är helt smält
Jag har ingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Jag brukar som bekant långlaga det just för att det är så enkelt och att för att fettet långsamt tränger ut ur köttet under tillagningen vilket ger en bra ”sås” som inte kräver några mejerier eller andra vätskor
Godmorgon =). Idag när jag skulle göra frukost till prinsarna så kom jag på att mjölken tog slut igår. Benjamin är inte så förtjust i havremjölk så vincent fick både nybakat och flingor
Per Morbergs julglögg hade en traditionell god glöggsmak med bra sötma och balans. Jag är ingen storkonsument men ett eller ett par glas går ner lite då och då
Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera kycklingen ett par timmar. Fördela lök, paprika, squash och kycklingen med marinaden över potatisen och ställ in i ugnen i ytterligare 15 minuter
Det finns en kärlek jag aldrig någonsin kommer komma ifrån, och det är den till feta mjölkprodukter. Fy skam den som dricker mjölk, det man ska ha är ju smör, grädde och creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.