Häll över blandningen i resterande puré. Tillsätt därefter grädden i omgångar i blandningen. Lägg ett plastband innanför tårtringen, så får ni en snygg och jämn kant på moussen
Tillsätt mjölken och värm blandningen till 37 C. Det här suveräna receptet på formfranska kommer från boken 'Kakor, bröd & tårtor' av Anna - Maria Lautman
Det är extremt nyttigt - som du själv kan läsa på bilden på förpackningen - och sväller i vätska. Grädde tar du vanlig eller laktosfri, eller någon alternativgrädde
Idag är det vanligt att folk använder sig av proteinpulver och kolhydratpulver som blandas till en återhämtningsdryck men det finns ingen näringsmässig fördel med att använda sig av pulver istället för mat
Jag har ingen i min närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrig vinna biljetter via Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Jag brukar som bekant långlaga det just för att det är så enkelt och att för att fettet långsamt tränger ut ur köttet under tillagningen vilket ger en bra ”sås” som inte kräver några mejerier eller andra vätskor
Det kan sitta fint med lite vanlig mat nu och framförallt lite krispiga grönsaker o vanligt kött. Gjorde detta till middag igår med helt vanlig utskuren kotlett som jag stekte på i grillpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.