Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått som är 7 cm i diameter
Jag äger inte ens ett våffeljärn så tyvärr blir det inget sådant recept idag. Ja, jag vet att det är våffeldagen idag och det har bloggats om våffelrecept hela veckan tycker jag
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Lax kan aldrig bli fel bara man inte överlagar den och denna rätt var inget undantag. Sommarlovet närmar sig sitt slut och då finns det all anledning att unna sig goda middagar för att pigga upp stämningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.