Om ni nu inte har planerat maten klart för den kvällen. Jag brukar tycka att det räcker med att äta julmat på julafton eller på sin höjd vid något mer tillfälle, för det är nästan bara fiskrätterna på julbordet som jag uppskattar
Man har i gelatin för att inte skålarna ska bli så blöta vid servering. När du tar ut skålarna ur ugnen så trycker du till skålen lite bättre med en sked
Häll över marinaden, täck med plastfolie och låt stå kallt till strax före servering. 11 dl hackad bladpersiljaEn dag före festen blandar du ingredienserna till marinad 1. Några timmar innan festen förslagsvis på dagen sätter du ugnen på 150 grader. Ugnsstek tills innertemperaturen är 54°C, ca 30 minuter. En stund innan festen skär du filén i 0,5 cm tunna skivor
Som jag skrivit tidigare så kräver jag inte att det ska finnas LCHF-dopp på kaffebordet, men jag blir alltid extra glad när någon bemödat sig att tillverka något bara för min skull
rör runt tills all chokladen har smält. Om du tänker att du ska dekorera med choklad, tex skriva ett namn eller så, gör dessa figurer dagen innan så de har stelnat ordentligt
Tillsätt nästan allt mjölet och arbeta degen kraftigt med elvispensdegkrokar eller hushållsmaskin. Dela degen i 20-25 bitar och forma dem till runda bullar
Jag har varit väldigt nöjd med mina leveranser av fisklådan från Årstiderna, men när de för fjärde gången i rad har sejfilé på schemat började vi tröttna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.