Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kalla såsen. Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medanlaxen står i ugnen
serveringsfat eller i en gratängform med hög kant. låt fisken kallna i spadet. Täck med smörpapper och. 1 sida lax, ca 1,5 kg. okokta fisken, lagen ska täcka fisken med 1 cm. 1 sida lax. okokta fisken, lagen ska täcka fisken med 1 cm
Servera fisken varm eller kallmed dillmajonnäs, pressgurka och potatis. Koka upp vattnet med de övriga ingredienserna och låt lagen koka 5-10 minuter så att den får smak. Häll lagen över fiskbitarna, sjud därefter under lock i 6-10 minuter, beroende på laxbitarnas storlek. 1 kg kg Norsk Laxfilé, utan skinn och ben Norsk Laxfilé, utan skinn och ben. Ingredienser Antal portioner - + 1 kg kg Norsk Laxfilé, utan skinn och ben Norsk Laxfilé, utan skinn och ben 1 l l vatten vatten 2 msk msk vinäger vinäger 5 st st peppar, hel vit peppar, hel vit 1 st st lök, gul lök, gul 1 st st morot morot 3 kvist kvist dill dill 3 msk msk salt salt 2 st st kryddpeppar, hel kryddpeppar, hel
Servera laxen kyld medkall räksås tillsammans med ägghalvor och nykokt färskpotatis. Lägg laxenmed skinnsidan neråt i en ugnsfast form med höga kanter, Häll över den varma vätskan och täck med aluminiumfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.