Inkokt lax med skarpsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färsk laxfilé (urbenad mittbit)
  • 5 dl vatten
  • 3 dl vitvinsvinäger
  • 2 skalade morötter
  • 1 skalad gul lök
  • 3 lagerblad
  • 7 kryddnejlikor
  • 10 vitpepparkorn
  •  
  • Skarpsås
  • 1 ägg
  • 1 äggula
  • 1 ½ msk söt skånsk senap
  • 1 krm salt
  • 1 msk socker
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk vinäger
  • ½ dl finskuren dill
  • 2 dl vispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.